Mitä aivoissa tapahtuu? - ajattelua muokkaava oppiminen.


  14.10.2020 klo 10:00 - 11:00
Verkossa,  Teams,  Huone:

Sisältö

Voit osallistua omalta koneeltasi Teamsissa

Kasvatustieteen professori Minna Huotilainen Helsingin yliopistosta kertoo, mitä oppiminen tekee aivoillemme ja miten se muokkaa sekä ajatteluamme että toimintaamme. Luennolla kuulemme myös, millaista oppimista tarvitaan työelämässä ja miten mahdollistamme yhteiskehittelyn ja toisiltamme oppimisen.

Minna Huotilainen on professori ja aivotutkija, joka soveltaa neurotieteen uusimpia löydöksiä erityisesti työelämän kehittämiseen. Huotilainen on tunnettu taidostaan kansantajuistaa tieteellistä tietoa. Minna Huotilainen on ollut kirjoittamassa aiheesta lukuisia tietokirjoja, mm. Tunne aivosiAivot työssä (yhteistyössä Katri Saarikiven kanssa)Keskittymiskyvyn elvytysopasNäin aivot oppivat ja Uuden ajan muistikirja. Hän yhdistää tutkimuksissaan monitieteisesti kognitiotiedettä, kasvatustiedettä ja psykologiaa.Opetusalan Ammattijärjestö OAJ nimesi Minna Huotilaisen vuoden 2019 koulutusvaikuttajaksi.

Luento on myös osa YAMK-opiskelijoiden monialaista online Xackathon-kurssia. 


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Marita Mattila
Symbioosi -projektista

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.