Xamkilaisena somessa, Kouvola: LinkedIn ja Xamkin somekäytännöt


  20.09.2018 klo 13:00 - 15:00
Kouvola,  Kouvolan kampus,  Huone: 244

Sisältö

LinkedIn on sosiaalisen median palvelu ammatilliseen verkostoitumiseen. Palvelussa on jo yli miljoona suomalaista.

Tässä koulutuksessa perehdytään LinkedInin käyttöön, muokataan osallistujien omat profiilit kuntoon ja perehdytään lyhyesti Xamkin sosiaalisen median käytäntöihin.

Aiheita:

  • Miten muokkaat oman LinkedIn profiilisi kuntoon?
  • Millä tavalla LinkedIniä voi hyödyntää oman asiantuntijuuden esille tuomisessa ja verkostoitumisessa?
  • Millaiset päivitykset/sisällöt toimivat parhaiten LinkedInissä?
  • Millaista sisältöä voit tuottaa Xamkin LinkedIniin ja millä tavalla se tapahtuu?

Koulutus on luonteeltaan keskusteleva. Voit kysyä LinkedIniä koskevia asioita ja saada apua omaan LinkedInin käyttöön. Paikalla on useita ihmisiä neuvomassa asioiden tekemistä käytännössä.

LinkedInin lisäksi koulutuksessa käydään läpi Xamkin sosiaalisen median käytännöt (millaista sisältöä mihinkin kanavaan, millä tavalla xamkilaiset pääsevät tuottamaan kanaviin sisältöjä jne.).

Toivomuksena on, että jokainen koulutukseen tulija olisi jo etukäteen luonut oman LinkedIn-profiilin. Se tapahtuu osoitteessa www.linkedin.com. Profiilin luonti onnistuu helposti, sillä se tapahtuu vaiheittain ja ohjelma neuvoo koko ajan, mitä tehdä seuraavaksi.

Huom! Koulutus toteutetaan saman sisältöisenä kaikilla kampuksilla: 11.9. Mikkeli, 18.9. Kotka, 20.9. Kouvola, 26.9. Savonlinna.

Ilmoittaudu 14.9. mennessä.


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Aki Ilmanen

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.