TKI-toiminnan indikaattorit: tietosisällöt ja tiedonkeruun käytännöt


  13.12.2017 klo 13:00 - 14:30
Kouvola,  Kouvolan kampus,  Huone: Luokka 140

Sisältö

Mitä ovat TKI-toiminnan indikaattorit, miksi ja minne niitä kootaan ja miten parannat oman hankkeesi indikaattorilukuja?

Infossa kerromme, mitä tietoa TKI-toiminnasta kootaan Xamkin toiminnan ohjaamista ja johtamista varten sekä OKM:n tiedonkeruisiin ja rahoituksen perusteeksi. Kv-palveluiden ja kirjaston asiantuntijat ovat tilaisuudessa kertomassa tarkemmin kv-liikkuvuuden ja julkaisutietojen ilmoittamisesta. Kerromme esimerkkien kautta, kuinka opiskelijat voivat olla mukana hanketoiminnassa ja kuinka tämä tieto kirjataan TKI-opintopisteinä tiedonkeruisiin. 

Tervetuloa!
 

Sisältö

TKI-toiminnan indikaattorit: Mitä niihin kuuluu ja miten indikaattoritiedot kirjataan Hansaan? / Mari Heijari ja Marjaana Kivelä

Julkaisutiedonkeruu/Pekka Malvela ja Eeva-Maria Suojärvi

Kv-liikkuvuuden tiedonkeruu/Päivi Arolainen-Peltola

Miten opiskelijat otetaan TKI-työhön mukaan (opinnollistaminen), miten tästä kertyy TKI-pisteitä ja miten ne kirjataan? Esimerkkejä hankkeista/Anni Anttila ja Pekka Pulkkinen

Voit osallistua tilaisuuteen myös Skypellä. Ilmoittaudu tilaisuuteen, jotta osaamme lähettää sinulle Skype-linkin.

 


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Marjaana Kivelä

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.