Lajikokeilu CrossFit (ilmoittautuminen 1.5. mennessä)


  09.05.2017 klo 14:00 - 15:30
Mikkeli,  Mikkelin kampus,  Huone: CrossFit Mikkeli, Teollisuuskatu 12

Sisältö

Aika: ti 9.5 klo 14.00- 15.30

Paikka: CrossFit Mikkeli, Teollisuuskatu 12, Mikkeli

Hinta: Maksuton

Järjestäjä: CrossFit Mikkeli

Mahdollisuus tutustua suosittuun CrossFit- treeniin. CrossFit perustuu toiminnallisiin, ihmiselle luonnollisiin liikkeisiin. Harjoituksissa ei nähdä keskitettyä yhden lihasryhmän harjoittamista, vaan kehoa liikutetaan kokonaisuutena. Pyrkimys on kehittää ihmiskehon kaikkia kymmentä ominaisuutta samaan aikaan, tavoitteena luoda mahdollisimman monipuolinen kokonaisuus.

Harjoituksissa yhdistellään painonnosto-, kehonpaino- ja kahvakuulaliikkeitä, sekä juoksua, soutua ja naruhyppelyä. Harjoitukset ovat pääasiassa lyhytkestoisia, intensiivisiä ja täysin muokattavissa jokaisen kuntotasolle sopivaksi. Aloittelijalle annetaan mahdollisuus kevyempitehoiseen treeniin, kun samanaikaisesti kokenut harjoittelija pystyy repimään itsestään tehoja irti. Näin ollen CrossFit sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta.

Lisätietoa: http://www.crossfitmikkeli.com/

Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen 2.5 mennessä.

Ilmoittautuneille lisätietoa sähköpostilla.

Lisätietoa paula.hamalainen@xamk.fi

 


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Paula Hämäläinen

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.