Viestintä hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa / Koulutus kaikille TKI-toimijoille


  22.03.2017 klo 09:30 - 10:30
Kotka, Kouvola, Mikkeli, Savonlinna,  Kaikki kampukset,  Huone: Mikkeli: Mikpoli-sali + Skype

Sisältö

Kaikille TKI-toimijoille yhteisiä, Xamkin sisäisiä koulutuksia on tulossa kevään 2017 aikana. Koulutuksissa käydään läpi TKI-toiminnan yhteiset prosessit. Koulutukset kestävät pääsääntöisesti tunnin ja ne järjestetään Skypellä. Lisäksi yhdellä kampuksella on aina läsnäolomahdollisuus koulutustilassa.

Järjestämme TKI-toimijoille yhteisen koulutuksen: Viestintä hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa. Xamkin TKI-viestintä näyttää ja kuulostaa Xamkilta. Kuka tekee mitä – ja milloin? Suunnittelulla vaikuttavuutta viestintään!

Koulutus on ke 22.3. klo 9.30–10.30, ja sen pitää TKI-suunnittelija Suvi Sikstus Mikkelin kampuksella Mikpoli-salissa. Tule seuraamaan koulutusta paikan päälle tai liity mukaan Skypellä Mikäli et ole saanut kalenterikutsua tähän koulutukseen, laita sähköpostia kouluttajalle, saat Skype-linkin häneltä.

Koulutus on osa koulutussarjaa, jossa käydään läpi uuden ammattikorkeakoulumme TKI-toiminnan prosessit. Tulet saamaan kutsun kaikkiin koulutuksiin, toivottavasti pääset seuraamaan niitä kaikkia. Koulutukset myös tallennetaan. Tutustu kaikkiin koulutuksiin Staffista:

https://staff.xamk.fi/ajankohtaista/sisaiset-uutiset/Sivut/MUISTUTUS-Xamkin-TKI-koulutukset-kevät-2017.aspx

Yleistä Skypestä: Kun seuraat esitystä, muistathan pitää mikrofonisi kiinni. Avaa se vasta, kun sinulla on kysyttävää. Näin koulutusta ei häiritse auki olevaan mikrofoniin kantautuva taustamelu.
Huomaa myös, että aloitamme koulutuksen aikataulun mukaisesti klo 9.30. Olethan siis ajoissa paikalla myös Skypessä, sillä teknisiä ongelmia emme voi ratkoa enää aloitusajan jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

tki-suunnittelija Suvi Sikstus

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.