Staff ja Student haltuun - kaikille avoin


  30.03.2017 klo 09:30 - 11:30
Mikkeli, Savonlinna, Skype,  Kaikki Kampukset,  Huone: Mikkeli D206 ja Savonlinna 333

Sisältö

Kouluttajat ovat paikalla Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla. Mikkelissä tila on D206 ja Savonlinnassa 333. Muilta kampuksilta osallistuville lähetetään Skype-linkki koulutuksen seuraamista varten. Kerro Lisätiedot-kentässä, jos seuraat koulutusta Kouvolasta tai Kotkasta omalta koneeltasi Skypen kautta.

 

Ohjelma

Koulutuksen aikana tutustutaan Staffin ja Studentin perustoimintoihin ja työtiloihin. Lisäksi opetellaan lisäämään uutinen ja tapahtuma. Ensimmäinen tunti käydään läpi Staffia ja toinen tunti Studentia.

Kenelle sopii?

Koulutus sopii kaikille Xamkin työntekijöille. Introjen käyttäjiä ovat kaikki työntekijät. Jokainen voi lisätä niihin uutisia ja tapahtumia yksikössä sovitulla tavalla, keskustella etusivuilla sekä kommentoida uutisia ja tykätä niistä. Lisäksi Staffin etusivulla on mahdollista kysyä kimppakyytiä ja Studentissa ostaa ja myydä tavaraa kirpputorilla ja laittaa asuntoilmoituksia. Kaikki voivat myös katsoa ja käyttää työtiloja käyttöoikeuksien mukaisesti. Työtiloille ja niissä oleville aineistoille on määritetty tarpeen mukaisesti erilaisia käyttöoikeuksia; pääosiin työtilat ovat kaikille avoimia.

Kouluttajat: Heli Kauppinen, Sirpa Kemppainen ja Riitta Leviäkangas


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Kouluttajat

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.